Dit zijn de grootste trends op het gebied van schoenen in de zomer van 2022

Dit jaar zijn er een aantal leuke trends die het straatbeeld gaan domineren. Door op tijd je inkopen te doen, weet je zeker dat je garderobe helemaal up-to-date is en dat je dus ook helemaal klaar bent voor de zomer van 2022. Ben je op dit moment vooral erg benieuwd naar wat de grootste trends van dit jaar zijn? Lees dan vooral verder en ontdek wat de leukste schoenen van dit jaar gaan zijn.

1. Een vrouwelijke look met comfortabele loafers

Vandaag de dag zijn loafers gewilder dan ooit. Vele grote modemerken lanceren de schoenen op de catwalk, maar er zijn vandaag de dag ook tal van betaalbare en leuke alternatieven die zeker het overwegen waard voor je zijn. Kies bijvoorbeeld voor een luxe look met loafers van suède of een trendy look met loafers van leer. De schoenen zitten vanaf het eerste moment als gegoten en tillen de stijl van je outfit meteen naar een hoger niveau.

2. Een sportieve look met een goed paar sneakers

Een goed paar sneakers mag natuurlijk niet ontbreken bij jou in de garderobe. Je zorgt hierdoor voor een sportieve look en sneakers zijn erg goed te combineren met zowel een elegante pantalon als een vrouwelijk jurkje. Om er zeker van te zijn dat je altijd frisse voeten blijft houden, is het slim om te kiezen voor sneakers van bijvoorbeeld leer of stof. 

3. Tijdens de warmste dagen van het jaar draag je een elegant sandaaltje

Als de temperaturen beginnen te stijgen, pas je hier je outfit natuurlijk het liefste op aan. Staat er bijvoorbeeld een vakantie naar de zon op de planning of een middag borrelen op het terras? Kies er dan voor om een elegant sandaaltje te dragen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen met een hakje en zonder een hakje, zodat er voor je persoonlijke smaak altijd meer dan voldoende aanbod is. Naar wat voor soort sandaaltje gaat je voorkeur het meeste uit?

Online kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor de perfecte outfits voor de zomer van 2022

Je hebt op dit moment een erg goed beeld gekregen van de grootste trends van dit jaar. Kun je niet wachten om je garderobe helemaal up-to-date te maken. Online kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor de perfecte outfits voor de zomer van 2022. Ook haal je jouw nieuwe schoenen binnen een mum van tijd in huis.

Ook interessant